Benzer Ürünler
PHYTOIL Aromatherapy Flee Fly Saç ve Vücut Spreyi 150 ml
PHYTOIL Aromatherapy Flee Fly Saç ve Vücut Spreyi 150 ml
PHYTOIL Aromatherapy Flee Fly Saç ve Vücut Spreyi 150 ml

PHYTOIL Aromatherapy Flee Fly Saç ve Vücut Spreyi 150 ml (8682678210039)

Marka : PHYTOIL
İndirim Oranı : %39 İndirim
Fiyat : ₺286,73(KDV Dahil)
İndirimli : ₺175,90(KDV Dahil)

Sivri Sinek, Böcek, Bit, Kene vb. Kovucu Vücut Spreyi 150 ml- FLEE FLY BODY SPREY *%1 uçucu yağını içeren Lavanta ve kekik hidrolatına, en güçlü fonksiyonel grupları içeren, tea tree, copaiba, lemongrass ve greyfurt yağı koyup çok güzel muhteşem kokan, ferahlatan vücut misti, spreyi yaptık, adını Flee Fly koyduk. *KULLANIM ŞEKLİ: Havada, saçınızda, üst-başınızda 2 saat asılı kalır, 2 saatte bir sıkılmalıdır. * Uçucu yağlarbitkinin yağda çözünen, terpenik alkol, aldehit, ester, keton vb. bileşenler için kuvvetli fito komplekslerdir. Hidrolatlar bu yağlar distilasyon ile elde edilirken yağın altında biriken, bitkinin suda çözünen moleküllerini ve %1 oranında uçucu yağ içeren bitki suyudur. * Uçucu yağ molekülünün fonksiyonel grubu, karboksil, aldehit, keton gibi kuvvetli polarite özelliği ile ortamda elektronegatif alan oluşturarak, virüs mantar, bakteri gibi mikroskobik varlıkları inhibe eder sivrisinek, böcek, bit, kene gibi istenmeyen canlıları da uzaklaştırma etkilidir.

 

*Uyarılar: Yetişkinler içindir. Haricen kullanılır. Çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ağzı sıkıca kapalı bir şekilde ambalajında muhafaza ediniz. 25°C’nin altındaki oda sıcaklığında saklayınız. Göz ile temastan sakınınız. Teması halinde bol su ile yıkayınız.

 

*İÇİNDEKİLER: Lavandula Angustıfolıa Flower Water, Thymus Vulgarıs Leaf Water, Cymbopogon Cıtratus Leaf Oıl, Copaıfera Retıculata Balsam Oıl, Melaleuca Alternıfolıa Leaf Oıl *

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Farmaucuz.com sizlere en iyi deneyimi sunabilmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanmaktadır.