Benzer Ürünler
PHYTOIL Photoprotection Krem SPF50 50 ml
PHYTOIL Photoprotection Krem SPF50 50 ml

PHYTOIL Photoprotection Krem SPF50 50 ml (8682678211920)

Marka : PHYTOIL
İndirim Oranı : %46 İndirim
Fiyat : ₺894,65(KDV Dahil)
İndirimli : ₺480,90(KDV Dahil)

GÜNEŞ KORUYUCU KREM 50 ML- PHYTOIL PHOTOPROTECTION CREAMSPF 50+             

 

*Yüksek koruma ihtiyacı olan yetişkin kişiler içingeliştirilmiş; bitkisel yağ ve ekstraktlarla zenginleştirilmiş, genişspektrumlu UVA/UVB mineral ve organik filtre sistemi içeren, suya dayanıklı,etkin spf50+ koruma sağlayan güneş kremi.   

*Yüksek güneş koruması sağlar, cildin ihtiyacı olan kolajenidestekler, gerekli nemi yerine koyar ve cildin hassasiyetini giderir. Güneşinhasar verici ve erken yaşlanmaya neden olan etkilerinden korurken, cildeyaşlanma karşıtı destek ve bakım sağlar.     

 

*KULLANIM ŞEKLİ:

Güneşe çıkmadan yarım saat önce,süreceğiniz yüzey alana göre (2 mg/cm2) yeterli miktar iyice yayılaraksürülmelidir. Koruyuculuğun stabil olması için 2 saatte bir tekrar edilmelidir.Günlük kullanıma uygundur.            

 

*FONKSİYON:

Suya dayanıklı, geniş spektrumlu ultraUVA ve UVB güneş koruyucu, cildi güneşin hasar verici ve erken yaşlanmaya nedenolan ışınlardan korumak amacıyla, en güçlü filtrelerle formüle edilmiş olupnemlendirici ve yumuşaklık sağlayıcı etkisi mevcuttur.
*İçeriğinde bulunan avokado, nar çekirdeği, üzüm çekirdeği,ahududu, tamanu, karite yağı gibi yüksek güneş koruma sağlayan yağlar ve ölmezçiçek, fesleğen ve zerdeçal uçucu yağları, meyankökü ekstresi, kınakınaekstresi, kersetin, zein, ubikinon gibi bitkisel ekstraktlar ve hiyalüronikasit ile korumayı arttırırken, cildin ihtiyacı olan kolajeni destekler, gereklinemi yerine koyar, cildin hassasiyetini giderir. OPYXIR R formülü ile cildi, güneşinhasar verici ve erken yaşlanmaya neden olan etkilerinden korurken, cildeyaşlanma karşıtı destek ve bakım sağlar.
*Sürekli kullanımda gözle görülür gençleştirici etki.          
*Çocuklar ebeveyn kontrolünde güvenle kullanabilir.
 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Farmaucuz.com sizlere en iyi deneyimi sunabilmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanmaktadır.